Zakelijke netwerken worden uitgedaagd om waarde te creëren voor hun leden. Wat maakt een zakelijk netwerk anno 2019 interessant om lid van te worden? Welke meerwaarde levert een zakelijk netwerk? Netwerken zijn de olie van de maatschappij als het gaat over het maken van nieuwe connecties, het delen van de laatste informatie en het leren van verschillende perspectieven.

The Upgrade Society Circles

The Upgrade Society Circles
Een zakelijk netwerk van betekenis heeft een of meerdere thema’s waar het zich mee identificeert. Bij deze thema’s horen nieuwsbrieven, publicaties en eventueel podcasts of webinars. Waar netwerken content proberen te structureren door middel van slimme marketingstrategieën en klantbinding campagnes, kijkt The Upgrade Society Circles hier anders naar. 

Welke leden zouden iets van elkaar kunnen leren? Welk onderwerp zou tot een nieuwe samenwerking kunnen leiden? Niet langer visitekaartjes uitdelen en kopjes koffie, maar gericht op basis van een de beste match in een groep setting. The Upgrade Society Circles biedt een infrastructuur aan bestaande netwerkorganisaties om hun content op een intelligente manier onder de aandacht te brengen terwijl de leden aan kunnen geven op welke thema’s ze willen worden verbonden met andere leden.

 

Natuurlijk kunnen meerdere thema’s worden gekozen en verschillende leerreizen worden gebruikt om tot nieuwe inzichten te komen. The Upgrade Society Circles is voor en door netwerkleden. Samen inzichten delen, door middel van de output die komt uit werk groepen die intelligent gematched worden in samenhang met de juiste kennis die vanuit het netwerk wordt gefaciliteerd.

 

The Upgrade Society Circles is de volgende stap in netwerken met betekenis. Verbind op basis van wat je wilt gaan doen in plaats van wat je hebt gedaan. Circles gaat over de toekomst en de concrete acties die daarbij horen, terwijl de traditionele netwerk platformen vaak over het verleden gaan al pratende over de toekomst. 

Is uw netwerk als toe aan werkelijk betekenisvolle waarde creatie?