Condooms voor Libanon!

The Upgrade Society verzamelt condooms voor Libanon! Waarom?

Omdat het adequat verlenen van sanitaire voorzieningen van cruciaal belang is om overdraagbare ziekten en epidemieën te voorkomen.

Het verhogen van soa's en infecties heeft ertoe geleid dat gezondheidsorganisaties gezondheidswerkers uit de gemeenschap gebruiken om condooms te verspreiden om de incidentie van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) onder vluchtelingen te verminderen.

Waarom Libanon?

Omdat libanon sterk getroffen is door verschillende crises. Ze worden geconfronteerd met ernstige politieke instabiliteit en een ingestorte economie. Bovendien kwam de COVID-19-pandemie, die leidde tot een afbrokkelend gezondheidszorgsysteem, en in augustus vorig jaar maakte de explosie in Beiroet 300.000 mensen dakloos op één dag. Veel mensen worden in extreme armoede en kwetsbaarheid geduwd, waarbij de meest kwetsbaren het hardst worden getroffen.


De relatie van the upgrade society en condooms: Mannelijk leiderschap..

Vanuit the upgrade society houden we ons bezig met leiderschap en zo ook mannelijk leiderschap. Toen #fontyspulsed aangaf met dit initatief bezig te zijn vonden we de condoom challenge dan ook een passende. Leiderschap door je eigen mannelijkheid aan banden te leggen!

Mee doen? Sure.. tuurlijk doe je mee! Snappen wij ook wel!

Hoe kun je mee doen?

Doneren van..,..,,,, condooms.. Klik hier voor meer info

Of....

Ga naar de volgende link en help ons voor 7 mei minimaal 10K op te halen die we kunnen spenderen aan condooms..


Leveranciers gevraagd!

Ben je, ken je of wil je ons helpen met leveranciers die condooms willen doneren en/of willen leveren tegen een scherpe prijs op basis van het door ons op geheelde bedrag? Laat het ons weten! We zijn je nu al eeuwig dankbaar!


Voor meer info:: rolf@theupgradesociety.com of bel +31627572429

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven